fbpx
2020.11.24.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

RENDŐRSÉGI HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. október 22-én a délutáni órákban, a 4-es számú főközlekedési úton. Egy törökszentmiklósi lakos közlekedett személygépkocsival Budapest felől Debrecen irányába. Haladása során a sofőr a 4-es számú főközlekedési út 109. kilométerszelvényében sávot akart váltani, mely közben gépkocsija lehaladt a jobb oldali útpadkára. A 47 éves asszony ijedtségében erősen balra rántotta a kormányt, mely következtében a gépkocsi nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd onnan a vízelvezető árokba sodródott, végül a kerekein megállt. A baleset következtében a járművezető és utasa – az elsődleges orvosi vélemények alapján – 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.  

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kunhegyesi lakos ellen. A férfi 2020. október 22-én, a déli órákban közlekedett egy lassú járművel Kunhegyes belterületén, amikor a Finn módszeres ittasság ellenőrzés során a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. Az 57 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, valamint megállapítást nyert, hogy a férfi a vezetői engedélyét nem tartotta magánál.  

Kérjük, hogy a szeszes ital fogyasztására figyeljenek oda! Csak akkor igyanak alkoholos italt, amikor már biztosan tudják, hogy nem fognak autót vezetni! Amikor valaki munkát végez gépi meghajtású járművel, különösen oda kell figyelni erre a tilalomra, hiszen az alkoholfogyasztásból származó dekoncentráltság könnyen balesetet eredményezhet!

“…hogy mindenki hazaérjen!”

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: