fbpx
2020.09.28.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Rendőrségi hírek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy szászbereki lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2020. szeptember 14-én 11 óra 10 perc körül. A sofőr haladása során egy útkereszteződésénél nem adta meg az elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. Az ütközés következtében a védett úton közlekedő személygépkocsi a bal oldalára fordult és nekicsapódott egy villanyoszlopnak. A járművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ugyancsak elsőbbségi szabályt szegett az a helyi gépjárművezető, aki Karcag belterületén közlekedett személygépkocsival 2020. szeptember 14-én 16 óra 20 perc körül. A sofőr egy kereszteződéshez érve – a kihelyezett jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget a kerékpárúton közlekedő helyi lakosnak és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Egy örményesi lakos közlekedett személygépkocsival Kuncsorba felől Örményes irányába 2020. szeptember 14-én 14 óra 50 perckor, amikor a sofőr elveszítette uralmát a jármű irányítása felett, lehaladt a bal oldali vízelvezető árokba, majd egy fának csapódott.  A baleset során a gépjárművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek megelőzéséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve és toleranciát tanúsítva vesznek részt a közúti közlekedésben annak érdekében,

 …hogy mindenki hazaérjen!

forrás:police.hu

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: