fbpx
2020.09.29.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

RENDŐRSÉGI HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt napon a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint öt ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos végzett hátramenetet személygépkocsival Kunhegyes belterületén, a Béke úton egy parkolóból 2020. szeptember 10-én délelőtt, mikor nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő segédmotoros kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a segédmotoros könnyű sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy hátramenetet fokozott körültekintéssel és figyelemmel végezzenek! Amennyiben szükséges a hátramenethez a járművezető gondoskodjon irányító személy közreműködéséről.

Egy 56 éves férfi közlekedett tehergépkocsival Karcagon, a Kórház úton 2020. szeptember 10-én 16 óra 20 perc körül. A gépkocsivezető az egyik útkereszteződésnél balra kanyarodását kisívben hajtotta végre, és összeütközött a vele szemben közlekedő kerékpárossal. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy másik útra – ha közúti jelzésből más nem következik – jobbra kis ívben, balra nagy ívben kell bekanyarodni, úgy, hogy a jármű a bekanyarodás után a menetirány szerinti jobb oldalon maradjon.

forrás: police.hu

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: