fbpx
2020.10.24.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Visszaállt a nyugalom

A hét elején véghezvitt nagyszámú beavatkozást követően a szerdai nap békés volt megyénkben, mindössze egy kisebb tűzeset és egy ajtófelnyitás, illetve két favágás miatt kértek az állampolgárok segítséget a tűzoltóktól.

Tegnap délelőtt még mindig akadt dolga a tűzoltóknak a hétfői vihar miatt. Egy Szolnok melletti tanya udvarán egy akácfa nagyméretű ága tört le; ugyanígy Abádszalókon, az Ezüstkalász úton is meghasadt egy fa több ága is, amelyek villanyvezetéket veszélyeztettek. A szolnoki hivatásos és az abádszalóki önkormányzati tűzoltók szüntették meg a veszélyes állapotokat.

A betonalap belsejében lévő műanyag burkolat gyulladt ki egy fém siló bontása közben tegnap délután Karcagon, a Vasút utcában. Az ott dolgozók három porral oltóval elkezdték a beavatkozást, de nem boldogultak, a lángokat így a kiérkező karcagi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg, majd a felforrósodott fém elemeket visszahűtötték.

Tegnap éjszaka egy szolnoki lakos kért segítséget a tűzoltóktól, mert elmondása szerint a kulcsait elvesztette és nem tudott bejutni a Zagyvaparti sétányon lévő lakásába, ahol a gyógyszerei is voltak. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi baltával feszítették fel a bejárati ajtót, így beengedve a lakásba a tulajdonost.

Fotó: Karcag HTP

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: