fbpx
2020.10.27.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

„BikeSafe” a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság minden hónap első péntekén 10.00-11.00-óráig regisztrálja a kerékpárokat. Törökszentmiklós, Kossuth Lajos utca 143., a kapitányság Vásárhelyi Pál utca felőli oldalán található elektromos kapunál. Következő alkalom:
2020. szeptember 4-én (pénteken) 10.00-11.00-óráig
A „BikeSafe” program keretén belül:

  • kerékpárok ingyenes regisztrációja egy országos központi adatbázisba,
  • kerékpár kötelező tartozékainak ellenőrzése.

A BikeSafe célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A nyilvántartásba vétel alkalmával kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint kerékpárja adatairól.

A kapitányság bűnmegelőzési előadója várja azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét. 

Ehhez mindenki hozza magával a következőket:

– kerékpárját,
– személyazonosító igazolványát,
– kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

Felhívjuk a figyelmet, hogy egészségünk védelme érdekében a regisztráció alkalmával, sorban álláskor az egymástól való 1,5-2 m távolságot tartani szíveskedjenek, valamint kérjük védőmaszk viselését a várakozás és a regisztráció teljes időtartama alatt!

Tegyen Ön is kerékpárja biztonságáért!
Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: