fbpx
2020.09.28.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

BIKE SAFE KERÉKPÁR REGISZTRÁCIÓ A TÖRÖKSZENTMIKLÓSI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez!

A szakemberek a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon Törökszentmiklós, Kossuth út 143. szám alatt (a kapitányság Vásárhelyi Pál utca felőli oldalán található elektromos kapunál) várják a programba jelentkezőket minden hónap első péntekén.

Következő alkalom: 2020. augusztus 7-én 10.00-11.00-óráig

A BikeSafe célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A nyilvántartásba vétel alkalmával kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint kerékpárja adatairól.

A kapitányság bűnmegelőzési előadója várja azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét. 

Ehhez mindenki hozza magával a következőket:

– kerékpárját,

– személyazonosító igazolványát,

– kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

Felhívjuk a figyelmet, hogy egészségünk védelme érdekében a regisztráció alkalmával, sorban álláskor az egymástól való 1,5-2 m távolságot tartani szíveskedjenek, valamint kérjük védőmaszk viselését a várakozás és a regisztráció teljes időtartama alatt!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: