fbpx
2020.10.27.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Két kerékpárost is elütöttek tegnap Törökszentmiklóson

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. július 24-én 10 óra 15 perc körül Törökszentmiklós belterületén, amikor egy kereszteződésben nekiütközött egy neki jobbról érkező elektromos kerékpárnak. A baleset során az elektromos kerékpárral közlekedő személy – az előzetes vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szintén egy helyi lakos 2020. július 24-én 14 óra 10 perc körül Törökszentmiklós belterületén – egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kerékpárját tolva kívánt áthaladni az úttesten, amikor egy jobbról érkező személygépkocsi elsodorta. A kerékpárral közlekedő személy – az előzetes vélemény alapján – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés mindkét esetben negatív eredményt mutatott. A rendőrség vizsgálja a balesetek körülményeit.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a kereszteződéseket és kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket minden körülmények között, – az igénybe vett közlekedési eszköztől függetlenül – fokozott figyelemmel és körültekintéssel közelítsék meg! A megelőzés a legjobb és legbiztosabb eszköze a balesetek elkerülésének, éljünk vele!

…hogy mindenki hazaérjen!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: