fbpx
2020.10.27.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Minden napra jut ittas vezető

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Kunszentmárton belterületén 2020. június 14-én 19 óra 45 perc körül, amikor a járőrök intézkedés alá vonták. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a jogsértő vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Ugyancsak ittas állapotban ült személygépkocsija volánja mögé az a helyi lakos, akit Tószeg belterületén ellenőriztek rendőrök 2020. június 14-én 7 óra körül.   A járőrök elvették a helyszínen a jogsértő vezetői engedélyét.

Mindkét rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást. 
 

Az elmúlt hetekben nem volt olyan nap, hogy valaki ne ült volna ittasan a járművébe. Úgy tűnik, hiábavaló a rendőrség figyelemfelhívása, a jogosítvány bevonásának veszélye, sokan mégis autóba ülnek alkohol fogyasztása után. Az ittas állapotban történő vezetés gyakran vezet olyan tragédiákhoz, amiket józanul el lehetett volna kerülni.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten és nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: