fbpx
2020.09.26.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

A KÖZLEKEDÉS NEM JÁTÉK

Ha nem akarod, hogy a te hozzátartozód értesítsék éjszaka, közlekedj felelősségteljesen!

Jász-Nagykun-Szolnok megye közútjain az elmúlt négy napban öt pályaelhagyásos, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyből kettő halálos kimenetelű volt. A rendőrség heti rendszerességgel hívja fel a figyelmet arra, hogy útkanyarulat előtt csökkentsék a sebességet, és  korlátozott látási viszonyok között fokozott óvatossággal közlekedjenek! Felhívásaink ellenére egyesek ittasan, a biztonsági öv bekötése nélkül, a megengedett sebességet túllépve, veszélyérzet nélkül hajtanak bele erőteljesen ívelő útkanyarulatokba. Ilyen és hasonló esetek egyenes következménye a lehaladás az útról, a fának ütközés, vagy az árokba történő felborulás.

Halálos baleset esetén a rendőröknek kell kimenni, hogy a hozzátartozót értesítsék a történtekről: meghalt a fia, a férje, a felesége, vagy ami a legrosszabb, a gyermeke, unokája egy közúti közlekedési balesetben. Őket már nem az érdekli, hogy mely KRESZ szabályt sértették meg, mert a lelki fájdalom túlmutat mindenen.

Kérjük, tartsák be a szabályokat! Ne legyenek okozói balesetnek, mert annak következményei épp annyira beláthatatlanok, mint a veszélyes útkanyarulatok.

Kellő óvatosságot és balesetmentes közlekedést kívánunk!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: