fbpx

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon egy fő ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos elektromos kerékpárjával balra kívánt kanyarodni Szajol belterületén 2020. május 14-én 11 óra körül, azonban a járműve előzését időközben megkezdte egy személygépjárművet vezető sofőr, ezért az elektromos kerékpáros nekiütközött a személygépkocsi oldalának. Az ütközés következtében a személygépjármű vezetője egy villanyoszlopnak csapódott. A baleset során az elektromos kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy motorkerékpárral közlekedő helyi lakos Szolnok, Tenyőszigetnél 2020. május 14-én 16 óra 30 perc körül elveszítette uralmát járműve irányítása felett és elesett. A motorkerékpáros a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

…hogy mindenki hazaérjen!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: