fbpx

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

RENDŐRSÉGI HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletben szereplő korlátozó intézkedések megszegése miatt 2020. március 28. 0 óra és 2020. április 28-án 24 óra közötti időszakban Jász-Nagykun-Szolnok megyében a rendőrök összesen 351 alkalommal éltek a figyelmeztetés lehetőségével,  238 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 366 szabálysértési feljelentést tettek.

Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett Szolnok belterületén 2020. április 28-án 16 óra körül, amikor haladása során megcsúszott és elesett. A kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a közlekedőket, hogy a mindenkori útviszonyokra és az aktuális forgalmi helyzetre figyelemmel válasszák meg útvonalukat és haladási sebességüket!

….hogy mindenki hazaérjen!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: