Térségi Televízió

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL 04.04.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint négy ittas járművezetőt szűrtek ki a fogalomból.

A Karcagi Rendőrkapitányságon eljárás indult lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kunmadarasi lakos ellen. A 28 éves férfi 2020. április 2-án 16 óra és április 3-án 10 óra 40 perc között átmászott egy kunmadarasi ingatlan kerítésén, és ellopott két fűkaszát az udvaron található melléképületből. A helyi körzeti megbízottak rövid időn belül azonosították a jogsértőt, akit elfogtak és előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A kunmadarasi férfi nem ismeretlen a rendőrök számára, mivel több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt folyik ellene eljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. A helyi rendőrök az ellopott fűkaszákat megtalálták és a sértettnek visszaadták.

Közösségi média
Exit mobile version