fbpx
2020.09.26.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Rendőrségi hírek

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Egy személy sérült abban a balesetben, ami 2020. március 23-án 7 óra 30 perc körül történt Tiszaörs külterületén. Egy körösladányi lakos egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát gépjárműve felett, és áttért a menetiránya szerinti bal oldalba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset során a 47 éves férfi – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen. Az 50 éves férfi 2020. március 23-án 17 óra 50 perc körül Csataszög belterületén személygépkocsival közlekedett, és haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban lehaladt az úttestről, majd a vízelvezető árokba hajtott, ahol a gépkocsi a tetejére borulva megállt. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A jogsértőt a rendőrök előállították biológiai mintavétel céljából. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: