Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Ittas vezető Tápiószelén, Piroszlón, Miklóson

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy tápiószelei lakos 2020. március 21-én 21 óra körül Szolnok belterületén közlekedett személygépkocsival, amikor ellenőrizték a helyi körzeti megbízottak. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A sofőrt a rendőrök előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

Szintén személygépkocsival közlekedett az a fegyverneki férfi, akit 2020. március 21-én 19 óra 27 perc körül ellenőriztek a járőrök Törökszentmiklós belterületén. Az intézkedés során a 46 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a jogsértőt előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársa egy gépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőrzött Poroszló belterületén 2020. március 21-én 18 óra 25 perc körül. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A 48 éves férfit a rendőrök  előállították biológiai mintavétel céljából.

A rendőrök a vezetői engedélyét elvették a helyszínen mindhárom jogsértőnek, és ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.    

Az ittas járművezetőkkel szemben továbbra is zéró tolerancia van érvényben Magyarországon. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére!

…hogy mindenki hazaérjen!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: