fbpx
2020.11.29.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Markót Imre közleménye 2020.03.17. 11:30

Tisztelt Törökszentmiklósiak!

A koronavírus törökszentmiklósi terjedésének megakadályozása érdekében, a Városi Önkormányzat Egyesített Gyógyító- Megelőző Intézet épületében az alábbi korlátozások kerülnek bevezetésre 2020. március 18. napjától:

A gyermekorvosi rendelések a házi orvosi ellátástól elkülönítésre kerülnek, ezért kérjük a szülőket, hogy a gyermekorvosi rendelésre a fenti naptól az EGYMI épületének bal oldali bejáratát szíveskedjenek használni.

A gyermekorvosi, házi orvosi, fogászati ellátás és szakrendelések tekintetében kérjük, hogy csak sürgősségi esetben vegye igénybe a szolgáltatást. A bejutás biztonsági őrök koordinálásával korlátozásra kerül, miszerint minden körzethez egyszerre csak 5 beteg tud feljutni az erre a célra készített sorszámozott kártyák használatával. Laborba érkező betegek esetén ez a szám maximálisan 10 főre lett megállapítva, a röntgen tekintetében szintén 5 főre lett korlátozva. A beteg amennyiben szükséges 1 fő kisérőt vihet magával a rendelésre.

A védőnői rendelésen iskola egészségügyi szolgáltatás nincs.

Az orvosok az Önök és embertársaik egészségének megőrzése érdekében az alábbiakra kérik a lakosokat:

– A RENDELÉSEN – beleértve az ÜGYELETI ELLÁTÁST is – CSAK SÜRGŐS, SZÜKSÉGES ESETBEN JELENJEN MEG ORVOSÁNÁL, EGYÉB PANASZ ESETÉN ORVOSÁT KERESSE TELEFONON

– GYÓGYSZER FELIRATÁS MIATT SZEMÉLYESEN NE KERESSÉK FEL ORVOSUKAT, EZT TELEFONON SZÍVESKEDJENEK INTÉZNI

– A RENDELÉSEN CSAK AZ JELENJEN MEG, AKI AKUT BETEG VAGY ÁLLAPOTROSSZABODÁST TAPASZTAL

Az épületben a lift használatára egyszerre csak 1 beteg és 1 fő kísérő jogosult, melyet az intézmény liftkezelője működtet.

Megértésüket köszönjük!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: