Térségi Televízió

Kengyeli intézkedések a koronavirussal kapcsolatban

1. Mint valamennyi hazai oktatási intézmény, 2020. március 16-tól általános iskolánk is bezárja kapuit a tanulók előtt.Az aktuális tudnivalókról az intézmény folyamatosan tájékoztatja az érintetteket.A rászorulók étkeztetéséről még tartanak az egyeztetések, hétfőtől további intézkedésig az iskolai tanulók részére nem lesz közétkeztetés.

2. Két nap türelmi idővel 2020. március 18-tól visszavonásig óvodánkat és bölcsődénket is bezárjuk. Arra kérjük Önöket, hogy az érintettek egészségmegóvása érdekében mindenképpen próbálják megoldani gyermekük otthoni felügyeletét.Azok számára, akiknél indokolt, egyedei elbírálás alapján ügyeletet biztosítunk.Kérjük, hogy a két átmeneti napon szervezzék meg az átállást.További információkat az intézménytől kaphatnak.

3. Az idősek otthona a feloldásig továbbra is zárva marad.

4. A betegszállítást csak halaszthatatlan esetben tudjuk vállalni.

5.Kérjük a betegeket, hogy az orvosi rendelőben kiemelten tartsák be az előírásokat (kézmosás, távolságtartás egymástól, tömörülés elkerülése).

6. Arra kérünk mindenkit, hogy a polgármesteri hivatalban első sorban telefonon és online intézzék ügyeiket. Kérjük, csak elodázhatatlan esetben keressék föl az ügyintézőket.

7. Felhívjuk a szolgáltató egységek (üzletek , vendéglátó és egyéb szolgáltatók) vezetőit, hogy saját felelősségük mellett folyamatosan tartassák be dolgozóikkal, és a látogatókkal a hatékony higiéniai előírásokat.

TISZTELT LAKOSOK! A MEGHOZOTT ÉS JAVASOLT ÓVINTÉZKEDÉSEK BETARTÁSÁVAL VIGYÁZZANAK MAGUKRA ! ÍGY TUDUNK ÜGYELNI EGYMÁSRA IS.

Kengyel, 2020. március 15.Németh Lajos, alpolgármester

Közösségi média
Exit mobile version