fbpx
2020.11.24.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Ittas vezetőket fogtak a rendőrök

Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Rendőrök intézkedtek Szolnok belterületén 2020. március 1-jén 1 óra 50 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfival szemben, akinél az alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A járőrök előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a 34 éves jászladányi sofőrt, ahol a hiteles légalkoholmérő készüléken további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A rendőrök elvették a helyszínen a jogsértő vezetői engedélyét.

Ugyancsak pozitív értéket jelzett az alkoholszonda annál a 42 éves jászberényi férfinél, akit a rendőrök ellenőriztek Jászberény külterületén 2020. február 29-én 22 óra körül. A járőrök előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra a sofőrt, ahol a hiteles légalkoholmérő készüléken további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A rendőrök elvették a helyszínen a jogsértő vezetői engedélyét.

A rendőrség mindkét esetben eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

…hogy mindenki hazaérjen!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: