Térségi Televízió

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 55 éves jászfényszarui lakos ellen. A férfi 2020. február 28-án, a kora esti órákban közlekedett személygépkocsival Jászfényszaru belterületén, a Szabadság úton, amikor a rendőrjárőr a Finn módszeres ittasság ellenőrzés keretében intézkedett vele szemben. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a vezetői engedélyét elvették.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. február 28-án, a reggeli órákban Szolnok belterületén. Egy 49 éves újszászi férfi közlekedett személygépkocsival és a hozzákapcsolt utánfutóval a Hősök tere felől a Baross út irányába. Haladása során nekiütközött a kerékpárúton közlekedő 84 éves asszonynak, aki ennek következtében a biciklijével együtt az úttestre esett. A balesetben a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett.

A kerékpáros balesetek kapcsán felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy haladásuk során kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez, útkereszteződéshez vagy kerékpárúthoz érve lassítsanak, ezeket a balesetileg frekventált helyeket fokozott óvatossággal közelítsék meg! Nézzenek körül, és az elsőbbségi szabályokat minden esetben tartsák be! Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel nagyobb tragédiát előzhetnek meg.

 … hogy mindenki hazaérjen!

Közösségi média
Exit mobile version