fbpx
2020.11.24.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Az elmúlt 24 órában történt. Rendőrségi hírek

Az elmúlt napon a megye rendőrei kilenc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Rendőrök ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit Szolnok belterületén 2020. február 27-én 13 óra 50 perc körül. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, továbbá a járőrök azt is megállapították, hogy a férfi úgy ült volán mögé, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytat büntetőeljárást a 38 éves férfi ellen.

Egy fiatal nő közlekedett kerékpárral Karcag belterületén 2020. február 27-én 13 óra körül. Haladása során egy útkereszteződésben irányjelzés és kellő körültekintés nélkül kanyarodott, amely során nem adott elsőbbséget egy személygépjárműnek és összeütköztek. A kerékpáros – az elsődleges orvosi információk szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

k

Egy férfi személygépkocsival hátramenetet végzett Túrkeve belterületén 2020. február 27-én 15 óra 40 perc körül, azonban manővere során nem észlelte a személygépjármű mögé érő elektromos kerékpárost és összeütköztek. A kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

k
Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: