fbpx
2020.12.03.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Jászapáti belterületén, az Ady E. úton 2020. február 13-án 16 óra 8 perc körül. A 31 éves férfi az útkereszteződésben – a kihelyezett elsőbbségadás kötelező közúti jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget egy elektromos kerékpárosnak, és összeütköztek. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – az elektromos kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

k

Egy jászberényi férfi szintén elmulasztott elsőbbséget adni egy kerékpárosnak 2020. február 13-án 14 óra 7 perc körül Jászberény, Ipartelepi úton az egyik útkereszteződésben. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény alapján – az elektromos kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.     

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

…hogy mindenki hazaérjen!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: