fbpx
2020.12.03.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Továbbra is sok az ittas vezetés

A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást azzal a kunmadarasi férfival szemben, aki – amint arról hírt adtunk – egy nappal korábban is ittasan vezetett. Az 50 éves férfi 2020. január 31-én 9 óra körül Karcag belterületén közlekedett egy személygépkocsival, amikor ellenőrizték a járőrök. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A sofőrt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra. A jogsértő vezetői engedélyét már korábban elvették, ezért engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetéséért is felel.

Szintén ittasan közlekedett egy személygépkocsival az a szolnoki férfi, akit 2020. január 31-én 17 óra körül ellenőriztek a járőrök Szolnok belterületén. Az ellenőrzés során a 48 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A jogsértőt a járőrök előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették.

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfival szemben

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: