fbpx

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Hétfő reggel összesen öt közlekedési baleset történt a megye útjain. Érdekesség, hogy szombaton és vasárnap hat esethez kellett vonulniuk a megye tűzoltóinak, vagyis csak ma reggel közel annyi beavatkozásuk volt két óra alatt, mint az elmúlt két napban összesen.

A sort egy Törökszentmiklós határában, a 46-os számú főúton történt baleset nyitotta, ahol két személygépkocsi ütközött össze. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat. Személyi sérülés nem történt.

Alig tíz perccel később az abádszalóki önkormányzati tűzoltók is riasztást kaptak, mely szerint a 3216-os úton, Tiszaderzs külterületén egy személyautó az árokba borult. Mindhárom utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az egység áramtalanítást követően drótkötél segítségével kerekeire állította a járművet.

Kicsivel több mint egy óra múlva a mezőtúri hivatásos tűzoltóknak kellett járműbe ülniük, miután a 4628-as számú úton egy gépkocsi félig árokba csúszott és forgalmi akadályt képzett. A tűzoltók visszavontatták az autót az útra, majd néhány kilométer megtétele után, ugyanezen az úton volt dolguk, hiszen itt is árokba csúszott egy jármű. A tűzoltók motoros fűrésszel megtisztították az árokpartot a növényzettől, hogy aztán kihúzhassák az autót. Egyik esetnél sem sérült meg senki.

A reggeli beavatkozások sora Újszásznál zárult, ahol egy személyautó csúszott árokba és borult feje tetejére. A szolnoki hivatásos tűzoltóknak feszítő-vágó berendezéssel kellett kiszabadítaniuk a roncsból a sofőrt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. A beavatkozók ezt követően drótkötéllel kerekeire állították az autót és áramtalanították.

Forrás: Katasztrófavédelem

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: