fbpx
2020.11.24.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Autó és ház is égett

Jellemzően tűzesetek felszámolásához kérték az elmúlt időszakban a tűzoltók segítségét: jármű, száraz fű és ház is lángra kapott, illetve egy súlyos sérüléssel járó baleset is történt.
Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméteres, lakatlan családi ház csütörtök éjjel Jászfényszarun, a Búzavirág utcában. A jászberényi hivatásos tűzoltók két vízsugárral kezdtek neki az oltásnak, illetve átkutatták az épületet emberek után kutatva, de nem találtak senkit. A tűzben senki sem sérült meg.

Vízelvezető árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtök délelőtt Szolnokon, az Avar utcában. A jármű forgalmi akadályt képzett, a jobb eleje akadt fenn a padkán. A szolnoki hivatásos tűzoltók tolták ki a gépjárművet. A kocsi sofőrje nem sérült meg.

Járókelőket veszélyeztetett egy fa letört ága csütörtök délelőtt Törökszentmiklóson, a Kapisztrán utcában. A város önkormányzati tűzoltói dugólétra és kéziszerszámok segítségével távolították el a fát; sérülés nem történt.

Három kockabála füstölt és izzott csütörtök délután Rákócziújfalu külterületén. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűz során nem sérült meg senki.

Körülbelül ötven méter hosszan égett a vasúti töltés oldala csütörtök délután Jászberény határában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal avatkoztak be, személyi sérülés nem keletkezett.

Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar és a gaz csütörtök délután Mezőtúr külterületén. A lángok egy tanyaépületet és méhkaptárakat veszélyeztettek. A mezőtúri hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével szüntették meg a problémát, sérülés nem történt.

Napraforgó aratása közben gyulladt ki egy kombájn csütörtök délután Kétpó határában. A lángok a motortérben csaptak fel, és később belekaptak a gép alatti területbe is. A mezőtúri hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be. Sérülés nem történt.

Traktornak ütközött egy motorkerékpár csütörtök este a 3401-es számú úton, Karcag külterületén. A város hivatásos tűzoltói vonultak a helyszínre, akik félpályás útzár mellett áramtalanították a kétkerekűt, megszüntették a forgalmi akadályt és megtisztították az úttestet a szennyeződéstől. A motorost a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Egy személygépkocsi motortere füstölt technikai hiba miatt péntek reggel a 4-es számú főút karcagi szakaszán. A helyi hivatásos tűzoltók félpályás útzár alatt, egy vízsugár fedezete mellett kezdték meg a füstölés okának feltárását, majd letolták az útpadkára a kocsit. Sérülés nem történt.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: