fbpx
2020.09.26.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Még mindig jellemző az ittas vezetés

Az elmúlt 24 órában történt.

A megye rendőrei az elmúlt napon két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt egy jánosidai lakos ellen. Rendőrök ellenőrizték Jánoshida belterületén, 2020. február 14-én 20 óra 15 perc körül a személygépkocsijával közlekedő férfit. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a 40 éves férfit előállították a szolgálati gépjárműbe telepített hiteles légalkoholmérő készülékhez, ahol további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A rendőrök a jogsértő vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy hazánkban zéró tolerancia van érvényben, mely a szeszes ital fogyasztásának teljes tilalmát jelenti a gépi meghajtású jármű vezetője részére, a jármű vezetése előtt és alatt egyaránt!

Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt egy 32 éves férfi ellen. Rendőrök ellenőrizték Törökszentmiklós belterületén 2020. február 14-én 17 óra körül, a személygépkocsival közlekedő tiszabői férfit. A járőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a sofőrt a Karcagi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök előállították  a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra a jogsértőt és meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

…hogy mindenki hazaérjen!

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: