fbpx
2020.09.26.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Kattant a bilincs a 72 éves elkövetőn

A szolnoki nyomozók azonosították és elfogták azt a férfit, akit kifosztással gyanúsít a hatóság.

Egy szolnoki nő lakóházába becsengetett 2020. február 13-án 11 és 12 óra között egy férfi, aki az asszony férjére hivatkozva beszélgetést kezdeményezett. Az idős nő behívta otthonába a férfit egy kávéra. Kávézás közben a hölgy rosszul érezte magát, elbódult és eszméletét vesztette. Később a nő magához tért, azonban a férfi ekkor már nem tartózkodott a lakóházban. Az idős asszony akkor kezdett gyanakodni, hogy megkárosíthatták, amikor észrevette, hogy a férfi elmosogatta maga után a kávéscsészét. A sértett ezt követően állapította meg, hogy a megtakarított készpénzének nyoma veszett.

A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították, elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 72 éves szolnoki lakost. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták F. Sándort, és az őrizetbe vételéről határoztak, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók kutatást végeztek a gyanúsított lakásán, és az ellopott készpénzt valamint a bódító tablettákat ugyanazon a rejtekhelyen megtalálták.  

A Szolnoki Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

k
k
k
Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: