fbpx
2020.07.14.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Még mindig gond az ittas járművezetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy tiszaföldvári lakos ellen. A rendőrök 2020. február 12-én 11 óra 22 perc körül igazoltatták Martfű belterületén a személygépkocsival közlekedő 42 éves férfit. A járőrök megállapították, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Szintén eltiltás hatálya alatt vezetett az a 69 éves férfi, akit 2020. február 12-én 16 óra 20 perc körül igazoltattak a rendőrök Szolnok belterületén. A helyi lakost előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. 

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy kunmadarasi férfi ellen. Rendőrök ellenőriztek Kunmadaras belterületén 2020. február 12-én 20 óra 20 perc körül egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A járőrök megállapították, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett. A rendőrök előállították a 22 éves jogsértőt a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően a szabálysértési őrizetbe vették.

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: