fbpx
2020.07.02.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Rendőrségi hírek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt indított eljárást egy tiszafüredi lakos ellen. Rendőrök ellenőriztek Tiszafüred  belterületén 2020. február 11-én 14 óra 30 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt hiteles légalkoholmérés céljából előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, ahol további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A rendőrök elvették a helyszínen a jogsértő vezetői engedélyét.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

Egy kengyeli lakos személygépkocsival közlekedett Martfű külterületén 2020. február 11-én 13 óra 45 perc körül, amikor balra kanyarodási manővere során – a kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező, és balra nagy ívben kanyarodni szándékozó, kerékpárral közlekedő martfűi lakosnak, aki biciklijével nekiütközött a személygépkocsi jobb első sárvédő lemezének és a földre esett. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: