HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. 

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Eljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szolnoki lakos ellen. A 37 éves férfi 2019. november 15-én hajnali 2 órakor, Szolnok belterületén a Thököly úton közlekedett, amikor a rendőrjárőr igazoltatta. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt előállították a rendőrkapitányságra és vezetői engedélyét elvették. 

Ezen a héten halálos kimenetelű, és több súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset is történt megyénk közútjain, melyben egyes esetekben az alkoholfogyasztás is szerepet játszott. Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, ezért amennyiben alkoholt fogyasztanak, akkor inkább gyalogosan, tömegközlekedéssel, taxival, esetleg egy családtagot vagy ismerőst megkérve oldják meg a közlekedésüket!

Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel nagyobb tragédiát előzhetnek meg!

 … hogy mindenki hazaérjen!

forrás: police.hu

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: