Beszállítói fórum – Törökszentmiklós – 2019. November 14.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Foglalkoztatási Paktum Iroda 2019. szeptember és november között 3 helyszínen megvalósuló beszállítói fórumot tart a helyi és térségi nagy vállalatok, KKV-k bevonásával.

A beszállítói fórum célkitűzése a beszállítói hálózatok kialakítása a megyei gazdaság teljesítőképességének növelése érdekében. Prioritás, hogy a nagyvállalkozások új beszállítóikat a megye határain belülről találják meg. A fórumon lehetőség lesz a nagy vállalatok bemutatkozására, a beszállítókkal szembeni elvárásaik ismertetésére, majd személyre szabott B2B találkozók lebonyolítására is.

A fórumra az alábbi időpontban kerül sor:
November 14. – Törökszentmiklós

A rendezvény programja:

9:00-11:00 Nagyvállalatok bemutatkozása, beszállítókkal szembeni elvárások ismertetése
11:00-11:20 Kávészünet
11:20-12:30 Nagyvállalatok bemutatkozása, beszállítókkal szembeni elvárások ismertetése
12:30-13:00 Szendvics ebéd
13:00-16:30 B2B
Amennyiben a B2B találkozók keretén belül közvetlen megbeszélést kíván folytatni valamely nagyvállalat képviselőjével, kérjük, külön jelezze ezt felénk a gazdasagfejlesztes@iparkamaraszolnok.hu email címen!

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: