Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

“Vigyázat csalók!” Szolnokon

Szórakoztató és egyben tanulságos színdarabbal várták az időseket Szolnokon.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott „Pusztán hatan – Újratöltve” elnevezésű, hat megyei rendőr-főkapitányság összefogásával végrehajtott projekt szolnoki nyitóelemeként 2019. március 21-én az Aba-Novák Kulturális Központban egy érdekes és humoros színielőadásra várták a megyénkben élő időseket a szervezők. A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház társulatának előadásában csaknem száz nyugdíjas láthatta a „Vigyázat! Csalók!” című színművet. A darab kifejezetten az idős korosztályt célozta meg, amely a való életben megtörtént bűncselekmények, csalások körülményeit mutatja, felhívva a figyelmet az elkövetői módszerekre, magatartásformákra.

Az előadást a szolnoki Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola harmadik osztályos tanulói nyitották meg, egy tanulságos mesejátékkal, ami a szeretetről szólt.

Az érdeklődők megtekinthették a pályázat által biztosított „vagyonvédelmi bemutató táskát” is. A megjelentek a Police Coffee program keretein belül elfogyaszthattak egy csésze kávét, miközben egy kötetlen beszélgetés során bűnmegelőzési jellegű kérdéseket tehettek fel a szakembereknek.

A bűnmegelőzési munkatársak továbbra is várják az érdeklődőket egy csésze kávé melletti beszélgetésre 2019. március 26-án Jászberényben, a Városi Könyvtárban 9 órától 11 óráig, Jászágón, a Polgármesteri Hivatal előtt 11 óra 30 pertől 13 óráig és Jászárokszálláson, a Városi Polgárőr Egyesületnél 14 órától 16 óráig.

Forrás: police.hu


Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: