fbpx
2020.11.25.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Csaknem 2 évet kapott a szállodai csaló

A Kunszentmártoni Járásbíróság napokban meghozott jogerős ítéletével csaknem 2 év börtönre ítélte azt a német állampolgárságú férfit, aki 2018-ban 4 hónap alatt 5 vendégházban, illetőleg szállodában összesen 53 éjszakát töltött el úgy, hogy minden alkalommal fizetés nélkül távozott, összességében több mint 800.000 Ft kárt okozva a gyanútlan szállásadóknak.

Tavaly januárban 9 éjszakát töltött Cserkeszőlőn egy apartmanházban, februárban két hetet Kőröstetétlen egyik vendégházában, márciusban Tiszakürtön 13 éjszakára szállt meg egy lakóháznál, majd Szolnokon 12 éjszakára a nagymúltú Tisza Szálló vendége volt, amit áprilisban egy szintén szolnoki vendégházban eltöltött 5 éjszaka követett, de sem szándéka sem lehetősége nem volt arra, hogy fizessen a szállásokért.

Az ügyben 2018. október 13-án emelt vádat a Kunszentmártoni Járási Ügyészség. A Kunszentmártoni Járásbíróság pedig alig több mint négy hónappal később, 2019. február 26-án, előkészítő ülésen jogerős ítéletet hozott. A büntetlen előéletű férfit 5 rendbeli csalás bűntette miatt 1 év 8 hónap börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d bloggers like this: