Kék Hírek 

Mindig éberen

Szolgálaton kívüli rendőr fogta el a betörőt Kenderesen.

Csotó Csaba rendőr törzsőrmester a Kisújszállási Rendőrőrs munkatársa 2019. február 12-én a hajnali órákban kenderesi otthonának udvarán tartózkodott, amikor a közelből csörömpölést hallott. Elindult a zaj irányába. Mikor közelebb ért, látta, hogy valaki egy vascsővel a lángossütő ablakán lévő rácsot feszegeti és az ablaküveg darabjai a földön hevernek. Azonnal hívta szolgálatban lévő kollégáját, közben egyre közelebb ért az épülethez. Az ismeretlen ekkor elindult az erdőbe, de a rendőr szolgálatba helyezte magát és felszólította, hogy álljon meg. A férfi ennek eleget tett, a törzsőrmester ekkor ismerte fel L. Kálmán helyi lakost, akivel szemben már többször intézkedett. Az időközben helyszínre érkező járőr a 34 éves férfit lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogta és a Karcagi Rendőrkapitányságra előállította.

L. Kálmán ezen az estén nem csak ezt az egy bűncselekményt követte el. A lángossütő feltörése előtt szerszámokat lopott el egy kenderesi ingatlanról.

Forrás: police.hu

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: