Kék Hírek 

Az elmúlt 24 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Szajol belterületén 2019. február 11-én kora reggel történt súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset. A személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő gépjárműnek és összeütköztek. A részes gépkocsi az árokba borult. Jászapáti belterületén a reggeli órákban egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyalogosnak és elsodorta, este pedig Túrkeve belterületén következett be baleset. Itt egy személygépkocsi vezetője nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon közlekedő kerékpárosnak és elütötte.

Az elmúlt napon bekövetkezett balesetek legfőbb oka az elsőbbségi szabályok megsértése volt. Kérjük, vezessenek figyelmesen! Az útkereszteződésekbe történő behajtáskor se hagyják figyelmen kívül a jelzőtáblák utasításait! A gyalogosokra és kerékpárosokra kiemelten figyeljenek, hisz ők a közlekedők legvédtelenebb csoportjai!

Forrás: police.hu

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: