Friss Hírek 

Többen megsérültek közúti balesetekben

Kedden három közúti baleset során intézkedtek a megyei tűzoltók.

Lesodródott az útról és fák közé csapódott egy személygépkocsi kedd reggel a 4628-as számú úton, Mezőtúr külterületén. A mezőtúri hivatásos tűzoltók áramtalanítást követően motoros láncfűrésszel megtisztították a helyszínt, majd kerekeire állították az autót és kivontatták az árokból. Az egység ezután megtisztította az úttestet. A jármű vezetője nem sérült meg.

Két személygépkocsi ütközött össze kedd délelőtt Szolnokon, a Thököly úti felüljárón. Az egyik autó utánfutót húzott maga után, azon faléceket szállított. A szolnoki hivatásos tűzoltók teljes útzár mellett áramtalanították a két járművet, egy embert a mentők segítségével emeltek ki az egyik roncsból. Ő súlyos sérüléseket szenvedett, a baleset másik két érintettjének nem esett baja.

Összeütközött két személygépkocsi kedd délután a Kőtelek és Hunyadfalva közötti 3224-es számú úton. A szolnoki hivatásos és a kőteleki önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították az autókat. A balesetben három ember könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.

Forrás: Katasztrófavédelem

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: