fbpx
2020.07.02.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Halálos áldozata is volt a hétvégének

Pénteken és a hétvégén összesen hat beavatkozást igénylő eseménye volt a megye tűzoltóinak. Sajnos Pusztamonostoron egy holttestre is bukkantak a tűzoltók.

Árokba sodródott és tetejére borult egy személygépkocsi péntek délelőtt Törökszentmiklós külterületén. A város önkormányzati tűzoltói biztosították a helyszínt. Az autóban hárman utaztak, közülük a mentők két embert könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.

Egy ház beázása miatt kérték a tűzoltók segítségét péntek délután Kunhegyesen, a Kürt utcában. Az épület állmennyezetéről csöpögött víz az egyik szobába. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók a padlásra feljutva megállapították, hogy havat hordott be oda a szél, amely a fűtés hatására elolvadt és átáztatta a mennyezetet. Az egység megtisztította a padlásteret a hótól. Az eset során senki sem sérült meg, és a ház is lakható maradt.

Árokba csúszott egy személyautó szombat délután Jászladány és Jászkisér között. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A járműben négyen utaztak, közülük ketten szenvedtek könnyű sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.

Egy matrac és a rajta lévő ágynemű égett szombat délután Cibakházán, egy Jósika úti családi ház egyik szobájában. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók légzőkészülékben, egy vízsugárral behatoltak az épületbe és megfékezték a lángokat. Senki sem sérült meg, a ház tulajdonosa viszont rokonoknál helyezkedett el.

Árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Túrkevén, a Hollósi utcában. A város önkéntes tűzoltói áramtalanítást követően kivontatták a járművet az árokból. Sérülés nem történt.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház egyik szobája vasárnap éjszaka Pusztamonostoron, a Zrínyi utcában. A lángok továbbterjedtek a tetőszerkezetre is, amely során az a födémmel együtt beszakadt. A jászberényi hivatásos tűzoltók három gépjárművel érkeztek a helyszínre, és három vízsugárral avatkoztak be. A tűzoltók a romok alatt egy embert holttestét találták meg, amit kivittek az épületből.

Forrás: Katasztrófavédelem

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: