Friss Hírek 

Nem ért véget a balesetek sora

A rossz, télies útviszonyok miatt tegnap is a balesetek felszámolása tette ki a megyei tűzoltók napját.

Árokba csúszott és tetejére borult egy kisteherautó szerda délelőtt a 34103-as számú úton, Karcag és Kisújszállás között. A helyszínre a karcagi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. A jármű sofőrje önerejéből ki tudott szállni a roncsból, őt a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Kanyarodás közben árokba csúszott egy teherautó pótkocsija szerda délután Mesterszálláson, a Szent István és a Rozmaring utca kereszteződésében. A teherautó rakterében néhány bútor volt, a pótkocsin viszont nem szállítottak rakományt. A kunszentmártoni hivatásos és a mesterszállási önkéntes tűzoltók drótkötél segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Sérülés nem történt.

Lesodródott az útról és a közeli szántóföldön oldalára borult egy személygépkocsi szerda délután a 44-es számú főúton, Kunszentmárton és Cserkeszőlő között. A sofőr ki tudott szállni a roncsból, de a mentők kórházba szállították. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd kerekeire állították.

Két személyautó ütközött össze szerda délután Fegyverneken, a Bajcsy-Zsilinszky úton. Az egyik jármű félig az árokba csúszott és forgalmi akadályt képzett. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók drótkötél használatával hárították el a fennakadást. Az eset során senki sem sérült meg.

Forrás: Katasztrófavédelem

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: