Egyéb 

ŐSZI KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI AKCIÓ

Lassan megérkezik az igazi ősz, gyakrabban változnak az időjárási- és útviszonyok, mely
megfelelően felkészített járművet és a nyári vezetéstől gyakran eltérő, óvatosabb vezetéstechnikát kíván a járművezetőktől.

Az őszi közlekedésre és a gépjárművek téli üzemeltetésére való felkészülés részeként a JNSZ Megyei Balesetmegelőzési Bizottság „Közlekedésbiztonsági Nap az őszi-téli átállás jegyében” címmel balesetmegelőzési propaganda rendezvényt szervez 2018. november 10-én (szombaton) 09.00-12.00 óra közötti időben, melynek a Gulyás Sped Kft. (Szandaszőlős, Simon Ferenc út 46-48. szám alatti) üzemanyag-töltő állomás ad otthont.

A közlekedésbiztonsági program keretében várnak minden érdeklődőt, aki a tél beállta előtt
szakemberektől szeretne tanácsot kérni a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban. A gépkocsivezetők részére lehetőséget biztosítanak a KRESZ tudásuk felfrissítésére, illetve szeretettel várják a felnőttekkel érkező gyermekeket is, hiszen nekik KRESZ totóval, színezővel és egyéb játékos közlekedési feladatokkal készülünk (KRESZ puzzle, kirakó, részeg- és VR szemüveg, Rendőr Robi robot stb.).

A legjobb eredményt elérők a téli közlekedéshez elengedhetetlenül szükséges eszközöket
(jégkaparó, téli szélvédőmosó folyadék, fagyálló, jégoldó spray) vehetnek át.

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: