Egyéb 

Balesettel kezdődött a péntek

A csütörtöki nap nem tartogatott kiemelt eseményeket a megyei tűzoltók számára, péntek reggel viszont riasztás hangja verte fel a szolnoki laktanya csendjét. Az esetek során egy ember sérült meg.
Péntek reggel ugyanis két személygépkocsi ütközött össze a szolnoki, úgynevezett „Turbó” körforgalomnál. A szolnoki hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, akik az egyik működésképtelen járművet egy közeli benzinkút parkolójába vontatták. (Fotók: Szolnok HTP)

A csütörtöki események sora reggel a 32-es főúton, Jászteleknél kezdődött, ahol egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze. A helyszínen teljes útzár volt, ahol a jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit, amelynek vezetőjét a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Benzin szivárgott egy autó üzemanyagtartályából csütörtök délután Szolnokon, a Széchenyi körúton. A tulajdonos gondoskodott felfogó edényről. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet és biztosíték gyanánt egy védősugarat szereltek meg. Az egység az üzemanyagfolyást megszüntette és sikerült leszívatnia a maradék benzint.

Felgyulladt az avar 1.500 négyzetméteren tegnap délután egy üres telken az abádszalóki Ifjúság úton. A területen öt köbméternyi trágya is égett. Az abádszalóki önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt civilek kéziszerszámokkal kezdték meg az oltást, az egység egy vízsugárral avatkozott be.

Egy ötszáz literes szeméttároló lángolt csütörtök este Szolnokon, a Baross úton. A szolnoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy civil egy porral oltóval megkezdte az oltást, amit az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fejezett be.

Kandelábernek ütközött egy kishaszonjármű csütörtök este Kunmadarason, a Kossuth téren. Az oszlop kismértékben megdőlt, az autó pedig forgalmi akadályt képzett. A kocsit a karcagi hivatásos tűzoltók áramtalanították, és felitatták a belőle kifolyt motorolajat, majd a járművet letolták az útról. Az autóban négyen utaztak.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: