Egyéb Friss Hírek 

Szabadtéri tüzek megyeszerte

Szerdán Jász-Nagykun-Szolnok megye nagy részén erős szél tombolt, ez pedig kedvezett a szabadtéri tüzek elterjedésének. Szerencsére ezek során senki nem sérült meg.
Cibakházán, a Bánomszőlő I. dűlőben foltokban égett az avar mintegy ötszáz négyzetméteren szerda délelőtt. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Egy kilenc négyzetméter alapterületű szalmaboglya gyulladt meg szerda délelőtt Jászalsószentgyörgyön, a Liget utcában. A jászberényi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók hozzákezdtek az oltáshoz, az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal kapcsolódott be a munkálatokba.

Száz méter hosszan lángolt a száraz fű és az avar szerda délután Kisújszállás határában. A város önkormányzati tűzoltói vonultak a helyszínre, akik félpályás útzár mellett, egy vízsugár segítségével szüntették meg a problémát.

Egy harminc négyzetméteres trágyakazal égett szerda délután Újszászon, a Szászberki úton. A szolnoki hivatásos tűzoltók két egysége két vízsugárral valamint kéziszerszámokkal avatkozott be.

Egy 80 körbálából álló kazal égett szerda délután Tiszaderzs külterületén. A tűz további háromszáz lucernabálát veszélyeztetett. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók két vízsugárral kezdtek hozzá a beavatkozáshoz, munkájukhoz egy közeli gazda erőgéppel nyújtott segítséget. Az egységek biztosították a veszélyeztetett kazal védelmét, a lángoló kazlat pedig két vízsugár fedezete mellett elégették. A tűzoltók ezután vízsugarakkal és kéziszerszámokkal megkezdték a maradványok szétbontását, majd hőkamerával is átvizsgálták azokat

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: