Friss Hírek 

Súlyos balesettel indult a hét

A hét első napja egyből egy súlyos balesettel indult megyénkben, amelyben többen is megsérültek. Szerencsére a nap további részében ennyire súlyos esetekkel nem találkoztak a tűzoltók.
A hétfő reggel Szolnokon történt balesetről már beszámoltunk, ezt itt olvashatják el.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi hétfő reggel a 33-as főúton Tiszafürednél. A város hivatásos tűzoltói teljes útzár mellett oldalára borították az autót, hogy áramtalanítani tudják, majd pedig egy vízsugárral megtisztították az úttestet a szennyeződésektől. A kocsi sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők a helyszínen ellátták.

Dugulás miatt szétrobbant egy vegyes tüzelésű kazán tágulási tartálya hétfő délelőtt Tiszaföldváron, a Darvas utca egyik családi házának padlásterében. A tartályban lévő ötven liter víz szétfolyt és egy olyan szobát áztatott el, ahol egy fekvőbeteg gyermek tartózkodott. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították az épületet. Senki sem sérült meg és lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség.

Megdőlt egy tíz méter magas platánfa hétfő délután Jászberényben, a Szent István körúton. A fa a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A jászberényi hivatásos tűzoltók rendőri biztosítás mellett, motoros fűrésszel távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt.

Szintén egy fa okozott gondot hétfő délután a jászárokszállási Thiel Bernát utcában, ahol egy fűzfa két ága távközlési vezetékre szakadt, és félő volt, hogy a leszakadó darabok az útra esnek. A város önkormányzati tűzoltói félpályás útzár mellett, motoros fűrésszel szüntették meg a problémát. Nem sérült meg senki.

Szemét égett hétfő délután Szolnokon, a Kazán utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés-elhárítási munkálatok közben sértettek meg munkagéppel egy gázvezetéket hétfő éjszaka Öcsödön, a Bartók Béla út és a Papp András utca kereszteződésében. A helyszín biztosítása miatt a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat riasztották, de kivonult a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az eset során nem sérült meg senki és lakosságvédelmi intézkedésre sem került sor.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: