Egyéb Friss Hírek 

„EDWARD” NAP JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN

A biztonság hetére számos programmal készültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Biztosság munkatársai.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársai különböző programokat szerveztek a 2018. szeptember 17. és 2018. szeptember 22. között lezajló biztonság hetére. A rendőrség az EDWARD Napot megelőző és követő időszakban azt szeretné elérni, hogy valamennyi közlekedő – akár csak néhány percig is – gondolkodjon el azokról a kockázatokról, amelyekkel a közúti közlekedése során szembesül.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság célul tűzte ki, hogy 2018. szeptember 19-én a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeken történő balesetek megelőzésére helyezi a hangsúlyt, elősegítve a TISPOL által kitűzött célokat. Ennek érdekében megyénk rendőrei visszatérően ellenőrizték a kijelölt gyalogos-átkelőhelyek közvetlen környezetét. Ezeken a helyeken kiemelten kezelték mind a gyalogosokra, mind a járművezetőkre vonatkozó szabályok betartását.

Forrás: police.hu

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: