Egyéb Friss Hírek 

PLAKÁTOKKAL SZÍNESÍTETT “EGÉSZSÉGNAP”

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egy különleges plakátkiállítással, valamint véradással, előadással és szűrőprogramokkal tarkított “Egészségnapot” szervezett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságnak fontos munkatársainak egészségmegőrzése és egészségfejlesztése, ezért egészségvédelmi programjának újabb részeként 2018. szeptember 10-én “Egészségnapot” szervezett Szolnokon.

A délelőtt folyamán véradásra várták a munkatársakat, miközben az érdeklődők különféle szűrőprogramokon vehettek részt. Kiemelt érdeklődés övezte a mozgásszervi szűrést és a termékbemutatókat, a szemészeti vizsgálatot, de sokan megfordultak a megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának megelőzési pultjánál is, ahol a dohányzás káros következményeiről kaptak tájékoztatást és leszokást segítő módszerekkel ismerkedhettek meg.

A délután egy különleges plakátkiállítással folyatódott, amelyet Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitott meg. A plakátgyűjtemény a két világháború közötti időszakban az egészségmegőrzés témakörében született, és a Magyar Nemzeti Múzeum Plak-Art kiállításának darabjaiból készült válogatás, amely a tervek szerint az év végéig tekinthető meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság épületében.

A színes programokat kínáló rendezvény Dr. Tóth Tamás obezitológus „az életmód, mint erőforrás” című előadásával zárult.

Forrás: police.hu

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: