fbpx
2020.07.14.

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Sertéstelepet veszélyeztetett a tűz Törökszentmiklóson

Egy jelentős kiterjedésű szabadtéri tűz, egy sérültmentés, illetve közlekedési balesetek is munkát adtak csütörtökön a megye tűzoltóinak.
Egy idős ember kimentéséhez kérték a tűzoltók segítségét csütörtök hajnalban Szolnokon, a Vásárhelyi Pál utcában. Egy negyedik emeleti lakás tulajdonosa otthonában elesett, nem tudott felkelni, a bejárati ajtó pedig zárva volt, így a mentők nem jutottak be hozzá. A szolnoki hivatásos tűzoltók a nyílászáró feletti gipszkarton falazatot megbontva jutottak be a lakásba, majd az ajtót kinyitva beengedték a mentőket. A tűzoltók a gipszkarton elemeket visszatették, majd a házigazdát hordszék segítségével vitték le a mentőautóhoz.

Mintegy száz négyzetméteren égett az aljnövényzet csütörtök délután a tiszatenyői vasútállomás mellett. A lángok egy közelben lévő tanyaépületet és lábon álló kukoricát veszélyeztettek. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a problémát, sérülés nem történt.

Kigyulladt a száraz fű körülbelül nyolcezer négyzetméteren csütörtök délután Törökszentmiklós külterületén. A lángok egy sertéstelepet veszélyeztettek, és átterjedtek a létesítmény udvarára is. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók összesen négy járművel vonultak a helyszínre, és két vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal avatkoztak be. Az eset során senki sem sérült meg. (Fotó: Szolnoki HTP)

Füstölt egy kombájn csütörtök délután Kunhegyes és Kunmadaras között. A járművet egy mezőgazdasági útra irányította a vezetője, így az a tarlót nem veszélyeztette. A kunhegyesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral szüntették meg a füstölést, majd végezték el a kombájn visszahűtését. Az eset során nem sérült meg senki.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtök este Tiszaburán, a Hősök terén. A baleset következtében a pózna nem sérült meg, viszont a környéken elment az áram. Az abádszalóki önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autót, majd megszüntették a forgalmi akadályt és letakarították az úttestet. A balesetben ketten sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: