Egyéb Friss Hírek 

Ez történt szerdán

Papírhulladékkal megtömött ágybetét égett szerda reggel Szolnokon, a Mező utcában. A szolnoki hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat egy vízsugárral, sérülés nem történt.

Száraz fű gyulladt meg mintegy hat hektáron szerda délelőtt Kisújszállás határában. A karcagi hivatásos és a kisújszállási önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Nem sérült meg senki és anyagi kár sem keletkezett.

Körülbelül négy hektáron lángolt a száraz fű szerda délután Jászberény és Jászárokszállás között. A jászárokszállási önkormányzati és a jászberényi hivatásos tűzoltók összesen három gépjárműfecskendővel, négy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a tüzet. Munkájukat az erős szél is nehezítette. Sérülés nem történt.

Ajtófeltöréshez kérték a tűzoltók segítségét szerda délután Szolnokon, a József Attila úton. A bejelentő magára zárta a pinceajtót. A város hivatásos tűzoltói törték fel a nyílászárót, így a bent rekedt ember sértetlenül hagyta el a helyiséget.

Száraz fű, gaz és avar gyulladt meg szerda délután Vezsenyen, a Rákóczi utca több ingatlanja mögött. A háromezer négyzetméteren pusztító tűz gyorsan terjedt a magas aljnövényzetnek és a szárazságnak köszönhetően. A szolnoki hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be. Az eset során senki sem sérült meg és anyagi kár sem keletkezett.

Száraz fű és szemét égett szerda este Karcagon, egy Nyár utcai családi ház udvarán. A karcagi hivatásos tűzoltók eloltották a húsz négyzetméteren kialakult tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Egy szemetes konténer tartalma lángolt szerda este Szolnokon, az Üteg utcában. A város hivatásos tűzoltói először megfékezték a tüzet, majd vízzel elárasztották a konténert. Az eset során senki sem sérült meg.

Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: