Friss Hírek Kék Hírek 

BEMÁSZOTT A NYITVA HAGYOTT ABLAKON

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy ismeretlen férfi 2018. június 17-én hajnalban bement egy társasház udvarára Törökszentmiklóson, majd az egyik lakás fürdőszobájának nyitva hagyott ablakán bemászott az épületbe. Némi készpénzt magához véve a kulcsra zárt bejárati ajtón át kívánt távozni. A zörejre azonban az otthon alvó tulajdonos felébredt, felkapcsolta a villanyt és megzavarta a tolvajt, aki elmenekült a helyszínről. A sértett azonnal bejelentést tett a rendőrségre. Jó személyleírásának köszönhetően a nyomozók azonosították és rövid időn belül elfogták a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit. A rendőrök előállították a törökszentmiklósi lakost a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: