fbpx

Térségi Televízió

T1TV – Törökszentmiklós

Hogy a fesztivál valóban jó hangulatú legyen, fogadják meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ajánlásait!

A keleti országrész egyik legnagyobb fesztiváljának Mezőtúr városa ad otthont. A környező településekről és az ország távolabbi pontjairól is útra kelnek a koncertek szerelmesei, hogy szórakozhassanak.

Kérjük a területen közlekedő járművezetőket, legyenek a szokottnál is körültekintőbbek, türelmesebbek és figyeljenek egymásra!

A fesztivál nem csak a szórakozni vágyókat, hanem gyakran a tolvajokat is csábítja.

A „zsebesek” kifejezetten kedvelik az emberek sokaságát vonzó eseményeket, ahol megszerezve a mobilt, táskát, tárcát, pillanatok alatt elvegyülve egérutat nyerhetnek.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei és a polgárőrség munkatársai a rendezvény ideje alatt a helyszínen is igyekeznek felhívni a szórakozni vágyók figyelmét az alábbiakra:

  • Ne hagyják felügyelet nélkül táskáikat, pénztárcájukat! Pár másodperc is elég, hogy a tolvajoknak szemet szúrjon a könnyű préda!
  • Ne hagyjanak elől semmilyen értéket, ruhákat, műszaki cikkeket a parkolókban hagyott gépkocsikban! Akár egy ott felejtett napszemüveg, vagy mappa is könnyű zsákmányként kínálhatja magát!
  • A sátrakat a nagyobb társasággal érkezők egymással szemben állítsák fel, így könnyebben feltűnik, ha idegen jár azok közelében!
  • A fesztivál hangulata se feledtesse senkivel, hogy az ittas vagy bódult állapotban való járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában! Ne veszélyeztessék saját és utasaik, vagy éppen más közlekedő testi épségét, életét, biztonságát azzal, hogy ittasan ülnek volán mögé!

    Forrás: police.hu

Közösségi média
error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: