Egyéb Friss Hírek 

VIP A TISZAFÜREDI HALASNAPOKON

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós munkatársai a korábbi évek jó gyakorlatának megfelelően 2018. július 6-án és 2018. július 7-én vagyonvédelmi információs pontot működtettek az immár 40. alkalommal megrendezett Tiszafüredi Halasnapokon.

A népszerű rendezvény kiváló alkalom volt az állampolgárok megszólítására, vagyonvédelmi figyelemfelhívásra, a személyes értékek védelmének sokoldalú bemutatására, a „Házhoz megyünk”program népszerűsítésére. Ehhez adott nagy segítséget a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács „Mobil Bűnmegelőzési Centrum”-ként működő kisbusza, mely a vagyonvédelmi eszközök széles tárházát mutatja be. Az információs ponton az érdeklődők az eszközök működését is kipróbálhatták.

A rendezvényen egyben lehetőség volt a Bike Safe kerékpármentő program népszerűsítésére és a bringák regisztrációjára is.

A prevenciós sátrat többszáz érdeklődő kereste fel. A gyermekek sem unatkoztak, míg a szülők a vagyonvédelemmel kapcsolatos tudásukat „tesztelték”. A csemeték játékos formában tehették próbára figyelmüket, ügyességüket életkoruknak megfelelő játékokkal, feladatlapokkal. A megelőzési munkatársak külön felhívták az érdeklődők figyelmét a nyár veszélyeire és külön a fürdőzés szabályairais.

Forrás: police.hu

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: