Egyéb Friss Hírek 

ELISMERÉSEK A RENDŐRSÉG NAPJA ALKALMÁBÓL

A Rendőrség Napja alkalmából példamutató szolgálatellátásáért több Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr részesült elismerésben.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a Rendőrség Napja alkalmából a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként Szent György Érdemjelet adományozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének, dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsosnak. A megyei rendőrfőkapitány az elismerést az Országos Rendőr-főkapitányságon 2018. április 19-én vehette át.

Magyarország belügyminisztere az „Év Rendőre” miniszteri díjat adományozta sajtó- és tömegkommunikáció kategóriában Szabó Zita címzetes rendőr alezredesnek, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének, aki 2018. április 20-án a Belügyminisztériumban megrendezett ünnepségen vehette át az elismerést.

A belügyminiszter úr dr. Dorkó Zsolt rendőr alezredest, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági rendőrfőkapitány helyettesét 50. születésnapja alkalmából tárgyjutalomban részesítette, valamint példamutató szolgálata elsimeréséül rendőrségi tanácsosi címet adományozott a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály szolgálatirányító parancsnokának, Csatári Lajos rendőr főtörzszászlósnak, és kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesítette Csider Istvánné közalkalmazottat, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági Igazgatóság, Igazgatási Osztály kiemelt főelőadóját.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesítette Szakács László rendőr ezredest, rendőrségi főtanácsost, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság főtanácsadóját.

Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a közrend és közbiztonság javítása érdekében kifejtett magas szintű együttműködésért és példaértékű teljesítményéért Biztonságos Megyéért emlékplakettet adományozott dr. Kállai Mária kormánymegbízott asszonynak és Teleki Zoltán rendőr alezredesnek, a Karcagi Rendőrkapitányság vezetőjének, akik 2018. április 23-án a szolnoki Turisztikai és Szabadidőközpontban megrendezett megyei ünnepségen vették át az elismerést.

A megyei rendőrfőkapitány és a megye településeinek polgármesterei a rendezvényen összesen 76 rendőrségi dolgozónak nyújtottak át elismerést.

Forrás: police.hu

További Hírek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: